Rochie de toamna verde mint cu decolteu in V si crepeu frontal Moze de stofa subtire

Rochie de toamna verde mint cu decolteu in V si crepeu frontal Moze de stofa subtire

In sezonul racoros, fii deosebita intr-o rochie office de toamna verde mint cu decolteu in V si crepeu frontal in care te vei simti minunat. Alege o tinuta in ton cu vremea de afara si indreapta-te catre rochii verzi office realizate intr-o croiala ce iti sublineaza silueta.

VEZI PRET

VEZI PRET

Ai nevoie de o tinuta confortabila, dar deosebita pe care sa o porti cu placere in aceasta perioada. Alege sa imbraci o rochie de toamna verde cu design modern foarte usor de asortat cu incaltaminte cu toc sau fara.

Descriere: Rochie verde mint cu decolteu in V si crepeu frontal de toamna de stofa subtire Moze online:

Rochie de stofa subtire verde de toamna office perfecta pentru o zi in care vremea este schimbatoare. Rochie deosebita cu decolteu in V. Are decolteu cu rever pe o parte, maneci scurte si crepeu frontal. Se inchide la spate cu fermoar. Rochie deosebita Decolteu in V Maneci scurte Crepeu in fata Croi conic Inchidere cu fermoar la spate Are captuseala Material: stofa subtire Compozitie: 90% poliester, 10% spandex *Modelul are inaltimea de 174 cm. *Va rugam sa retineti ca o usoara discrepanta de culoare ar trebui sa fie acceptabila datorita luminii si luminozitatii ecranului.   *Va rugam verificati ghidul de marimi, in cm, pentru a alege corect marimea.  

Sa alegi o tinuta deosebita pentru toamna poate fi destul de complicat, mai ales ca trebuie sa te orientezi catre o rochie de stofa subtire confortabila, pe care sa o poti purta toata ziua. Alege aceasta rochie verde de toamna cu design modern ce iti face cu ochiul si care este in ton cu sezonul actual.

Pe site gasesti o multime de modele de rochii de toamna verzi online pe care le poti cumpara cu livrare rapida. Alege o rochie de stofa subtire verde mint cu decolteu in V si crepeu frontal Moze care este extrem de versatila incat poate fi purtata atat pe intreg parcursul zilei cat si seara in oras cu prietenii.

Id Produs: 894417
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *