Rochie de ocazie bej din brocard cu broderie Nadia stilata

Rochie de ocazie bej din brocard cu broderie Nadia stilata

Poarta la un eveniment special o rochie de ocazie bej din brocard cu broderie care te scoate din anonimat. Selecteaza-ti favorita din multitudinea de modele de rochii bej de ocazie realizate in croieli care mai de care mai elegante.

VEZI PRET

VEZI PRET

Impresioneaza-i pe cei prezenti purtand o rochie de ocazie bej cu broderie menita sa te faca sa arati si simti incredibil.

Descriere: Rochie bej din brocard cu broderie de ocazie stilata Nadia online:

Rochie stilata bej de ocazie perfecta pentru un eveniment special. Alege rochia bej Nadia din brocard cu broderie in zona decolteului pentru un look aparte la petrecerile urmatoare! Rochia are o textura speciala din brocard cu broderie pe bust. Decolteul este rotund si accesorizat cu broderie accentuandu-ti senzualitatea. Rochia are cordon fals si crepeu la spate.  Rochie bej deosebita de ocazie Textura speciala din brocard Decolteu cu broderie Cordon fals Croi cambrat Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Crepeu la spate Compozitie: 90% poliester, 10% elastan Instructiuni de curatare:         *Pentru intretinere va rugam sa cititi eticheta si instructiunile de curatare ale rochiei! *Modelul poarta marimea S(36 *Pozitia tiparului de imprimare poate fi diferita datorita taierii. *Va rugam sa retineti ca o usoara discrepanta de culoare ar trebui sa fie acceptabila datorita marimii si luminozitatii ecranului. *Va rugam verificati ghidul de marimi, in cm, de pe site-ul magazinului pentru a alege marimea potrivita. 

Orice femeie isi doreste o rochie bej stilata stilata in care sa simta ca toate privirile celor din jur sunt indreptate catre ea. Alege aceasta rochie bej de ocazie cu broderie ce iti face cu ochiul.

Pe site gasesti o multime de modele de rochii de ocazie bej online potrivite pentru orice eveniment special. Alege o rochie stilata bej din brocard cu broderie Nadia realizata intr-un stil care sa te faca plina de incredere si confortabila in pielea ta.

Id Produs: 213226
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *