Rochie de ocazie cu design petrecut si imprimeu picior de cocos Pretty Girl stilata

Rochie de ocazie cu design petrecut si imprimeu picior de cocos Pretty Girl stilata

Poarta la un eveniment special o rochie de ocazie cu design petrecut si imprimeu picior de cocos care te scoate din anonimat. Selecteaza-ti favorita din multitudinea de modele de rochii colorate de ocazie realizate in croieli care mai de care mai elegante.

VEZI PRET

VEZI PRET

Impresioneaza-i pe cei prezenti purtand o rochie de ocazie colorata cu imprimeuri menita sa te faca sa arati si simti incredibil.

Descriere: Rochie cu design petrecut si imprimeu picior de cocos de ocazie stilata Pretty Girl online:

Rochie stilata colorata de ocazie perfecta pentru un eveniment special. Rochia Pretty Girl iti va asigura o tinuta deosebita, punandu-ti in evidenta formele feminine. Are design petrecut, cu pliuri pe bust si fusta, se leaga cu un cordon decorativ pe o parte, are maneci lungi si decolteu in V cu rever tip sal.  rochie office decolteu in V cu rever maneci lungi pliuri pe bust si fusta design petrecut cu cordon pe o parte buzunare functionale fusta captusita se inchide cu fermoar la spate Material usor elastic. Compozitie: 94% poliester, 6% Spandex *Va rugam sa verificati eticheta produsului inainte de curatare! *Modelul poarta marime S(36). *Va rugam sa retineti ca o usoara discrepanta de culoare ar trebui sa fie acceptabila datorita luminii si luminozitatii ecranului. *Va rugam verificati ghidul de marimi, in cm, de pe site-ul magazinului pentru a alege marimea potrivita.

Orice femeie isi doreste o rochie colorata stilata feminina in care sa simta ca toate privirile celor din jur sunt indreptate catre ea. Alege aceasta rochie colorata de ocazie cu imprimeuri ce iti face cu ochiul.

Pe site gasesti o multime de modele de rochii de ocazie colorate online potrivite pentru orice eveniment special. Alege o rochie stilata cu design petrecut si imprimeu picior de cocos Pretty Girl realizata intr-un stil care sa te faca plina de incredere si confortabila in pielea ta.

Id Produs: 837408
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *