Rochie de seara neagra cu imprimeu floral multicolor Fabia din voal

Rochie de seara neagra cu imprimeu floral multicolor Fabia din voal

Evidentiaza-ti stilul unic intr-o rochie de seara neagra cu imprimeu floral multicolor ce iti transforma aparitia intr-una memorabila. Fii atractia serii si alege o tinuta superba din multitudinea de modele de rochii negre de seara.

VEZI PRET

VEZI PRET

Alege o rochie de seara neagra cu imprimeuri menita sa te faca sa arati si sa te simti exceptional la urmatoarea ocazie speciala la care esti invitata sa participi.

Descriere: Rochie neagra cu imprimeu floral multicolor de seara din voal Fabia online:

Rochie din voal neagra de seara perfecta pentru ocazii speciale. Pentru o tinuta impecabila in orice situatie, vara aceasta, Poarta rochia Fabia, potrivita oricarui tip de silueta datorita croiului lejer si materialului delicat. Aceasta are decolteu rotund si maneci scurte accesorizate cu o dantela florala delicata. rochie deosebita imprimeu floral  decolteu rotund maneci scurte cu danteluta croi lejer captusita pe interior inchidere cu femoar la spate Material: Voal. Compozitie: 90% Poliester, 10% Elastan   *Pentru intretinere va rugam sa cititi eticheta si instructiunile de curatare ale rochiei! *Modelul poarta marimea S(36). *Va rugam sa retineti ca o usoara discrepanta de culoare ar trebui sa fie acceptabila datorita marimii si luminozitatii ecranului.   *Va rugam verificati ghidul de marimi, in cm, de pe site-ul magazinului pentru a alege marimea potrivita.

Orice femeie isi doreste o rochie neagra din voal superba ce ii sporeste increderea in sine. Alege aceasta rochie neagra de seara cu imprimeuri si simte-te precum o vedeta cand paseste pe covorul rosu.

Pe site gasesti o multime de modele de rochii de seara negre online potrivite pentru orice ocazie mai formala. Alege o rochie din voal neagra cu imprimeu floral multicolor Fabia intr-o croiala ce iti pune in lumina toate acele parti ale corpului de care esti mandra.

Id Produs: 699939
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *