Rochie de nasa ivoire scurta asimetrica din material elastic cu franjuri pe umeri Artista

Rochie de nasa ivoire scurta asimetrica din material elastic cu franjuri pe umeri Artista

Imbraca o rochie de nasa ivoire scurta asimetrica din material elastic cu franjuri pe umeri atunci cand ii cununi pe cei dragi. Poarta rochii ivoire de nasa elastice Artista si paseste cu incredere impreuna cu noua familie.

VEZI PRET

VEZI PRET

Alegerea unui model de rochie ivoire de nasa cu aplicatii nu trebuie sa fie o activitate stresanta, ai nevoie de o tinuta adecvata cu care sa ii insotesti pe miri la altar.

Descriere: Rochie de nasa ivoire scurta asimetrica din material elastic cu franjuri pe umeri Artista online:

Rochie ivoire cu aplicatii elastica de nasa in care sa stralucesti. Rochie ultra eleganta, de ocazie, in care te vei simti minunat. Materialul este usor elastic si se aseaza frumos pe corp. Franjurii dau un plus de eleganta.

Ai fost aleasa ca nasa de catre viitorul cuplu, ceea ce inseamna ca vei avea o responsabilitate destul de mare, astfel ca o rochie ivoire de nasa elastica este o alegere inspirata. La petrecerea data in cinstea mirilor alege o rochie ivoire cu aplicatii cu ajutorul careia sa iti subliniezi feminitatea.

Pe site iti punem la dispozitie o colectie bogata cu modele de rochii de nasa ivoire online potrivite pentru o ocazie atat de speciala. Alege o rochie ivoire ultra eleganta Artista in care sa te simti fabulos.

Id Produs: S-053082-2
Magazin:

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *