Rochie de nasa verde scurta tip creion din bumbac reiat cu volanase la umar SunShine

Rochie de nasa verde scurta tip creion din bumbac reiat cu volanase la umar SunShine

Imbraca o rochie de nasa verde scurta tip creion din bumbac reiat cu volanase la umar atunci cand ii cununi pe cei dragi. Poarta rochii verzi de nasa de bumbac SunShine si paseste cu incredere impreuna cu noua familie.

VEZI PRET

Alegerea unui model de rochie verde de nasa tip creion nu trebuie sa fie o activitate stresanta, ai nevoie de o tinuta adecvata cu care sa ii insotesti pe miri la altar.

Descriere: Rochie de nasa verde scurta tip creion din bumbac reiat cu volanase la umar SunShine online:

Rochie verde tip creion de bumbac de nasa in care sa stralucesti. Rochie scurta, de zi, cu croi tip creion si cu volanase la umeri. Confectionata din bumbac reiat, elastic, ce se muleaza pe corp.

Ai fost aleasa ca nasa de catre viitorul cuplu, ceea ce inseamna ca vei avea o responsabilitate destul de mare, astfel ca o rochie verde de nasa de bumbac este o alegere inspirata. La petrecerea data in cinstea mirilor alege o rochie verde tip creion cu ajutorul careia sa iti subliniezi feminitatea.

Pe site iti punem la dispozitie o colectie bogata cu modele de rochii de nasa verzi online potrivite pentru o ocazie atat de speciala. Alege o rochie verde scurta SunShine in care sa te simti fabulos.

Id Produs: S-051937-3
Magazin: starshiners

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *