Rochie de nasa verde tip creion accesorizata cu o fundita guler dublat Artista

Rochie de nasa verde tip creion accesorizata cu o fundita guler dublat Artista

Imbraca o rochie de nasa verde tip creion accesorizata cu o fundita guler dublat atunci cand ii cununi pe cei dragi. Poarta rochii verzi de nasa cu fundita Artista si paseste cu incredere impreuna cu noua familie.

VEZI PRET

VEZI PRET

Alegerea unui model de rochie verde de nasa accesorizata nu trebuie sa fie o activitate stresanta, ai nevoie de o tinuta adecvata cu care sa ii insotesti pe miri la altar.

Descriere: Rochie de nasa verde tip creion accesorizata cu o fundita guler dublat Artista online:

Rochie verde accesorizata cu fundita de nasa in care sa stralucesti. Rochia Artista este un produs autohton de inalta calitate. Aceasta rochie confectionata dintr-un material neealastic, cu fundita maxi si guler dublat. este ideala pentru o iesire eleganta. Nu are captuseala.

Ai fost aleasa ca nasa de catre viitorul cuplu, ceea ce inseamna ca vei avea o responsabilitate destul de mare, astfel ca o rochie verde de nasa cu fundita este o alegere inspirata. La petrecerea data in cinstea mirilor alege o rochie verde accesorizata cu ajutorul careia sa iti subliniezi feminitatea.

Pe site iti punem la dispozitie o colectie bogata cu modele de rochii de nasa verzi online potrivite pentru o ocazie atat de speciala. Alege o rochie verde dintr-un material neealastic Artista in care sa te simti fabulos.

Id Produs: S-052133-2
Magazin:

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *